Встъпвам с ясна представа за трудностите, пред които ще бъдем изправени.

...
Встъпвам с ясна представа за трудностите, пред които ще бъдем изправени.
Коментари Харесай

Атанас Пеканов : Встъпвам с ясна представа за трудностите, пред които ще бъдем изправени


" Встъпвам с ясна представа за компликациите, пред които ще бъдем изправени. Ще работим интензивно, с подготвеност и грижа за хората, с цел да подсигуряваме, че България ще премине през следващите турбуленции ". Това написа служебният вицепремиер по увправление на европейските средства Атанас Пеканов в във фейсбук.

Той избра обществената мрежа за да направи своя първи коментар малко, откакто президента заяви за назначението му.


" Приятели, приех поканата на президента Румен Радев отново да заема виновната позиция на вицепремиер по ръководство на европейските средства в служебния кабинет. Макар комплицираните задания, които стоят пред страната ни, да изискват работещо Народно заседание, политическата рецесия докара до нови предварителни парламентарни избори. В идващите няколко месеца страната ще бъде ръководена от служебно държавно управление и благодаря на президента за доверието ", написа Пеканов. 

Усилията ми в идните месеци ще бъдат ориентирани към осъществяването на Плана за възобновяване и резистентност, оперативните стратегии, както и европейските тематики като цяло.

Вярвам, че с много труд и целенасочени дейности, можем да донесем утешение в тези предизвикателни времена, да помогнем на институциите да работят в интерес на обществото и да допринесем то да бъде по-сплотено и сполучливо, написа още новият длъжностен вицепремиер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР